Laatste rustplaats

Familielandgoed Prattenburg is een uniek gebied met een rijke diversiteit aan flora, fauna, bossen, heidegronden en prachtige lanen. Hier kunt u straks een rustplaats kiezen op de nieuwe natuurbegraafplaats. De natuur is leidend op deze begraafplaats. De graven zijn eeuwigdurend en worden dus nooit geruimd. Door een laatste rustplaats te reserveren op Natuurbegraafplaats Prattenburg, geeft u uw dierbare straks een bijzondere laatste rustplaats.

Afscheid

Natuurbegraven is de oudste en meest natuurlijke manier om een overledene te begraven. De natuur ontfermt zich over het lichaam en het graf. Het eeuwigdurend grafrecht beschermt de natuur. Dat is waarom steeds meer mensen kiezen voor natuurbegraven.

Een betekenisvolle, passende afscheidsceremonie is een belangrijk begin van het rouwproces. Zo’n ceremonie kan op veel manieren. Bij ons kunt u straks de begrafenis en condoleance op uw eigen manier vormgeven, bijvoorbeeld met een bijeenkomst in het koetshuis van Prattenburg.

Een graf reserveren

Natuurbegraafplaats Prattenburg is nog in ontwikkeling. Naar verwachting opent de begraafplaats in 2021. Nu kan nog geen plek vastgelegd worden, maar u kunt wél alvast uw interesse kenbaar maken. Dan nemen we contact met u op, zodra het mogelijk is om een plek uit te kiezen op Prattenburg. In principe mag u straks overal een plek reserveren, zolang die nog vrij is. Sommige plekken zijn door ecologische waarde uitgesloten voor graven. Het verstrooien van as is niet toegestaan op Prattenburg, omdat dit schadelijk is voor de humuslaag in de natuur. U kunt de as wel uitstrooien in een graf of in een urn begraven. Heeft u interesse en/of wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan via onderstaande link.

Blijf op de hoogte

Eens per kwartaal verschijnt de digitale nieuwsbrief 'Prattenburg Brief'.  Interesse? Meldt u dan aan via het aanmeldformulier. 
Privacy verklaring

Ontvang de Prattenburg Brief
Aanmelden
Contact

Cuneraweg 420
3911 RW  Rhenen

info@prattenburg.nl
www.prattenburg.nl