Een bijeenkomst of partij in het Koetshuis van Prattenburg

Vanuit het Koetshuis is het uitzicht op het naastgelegen kasteel met omringend park indrukwekkend. Het Koetshuis is geheel gerenoveerd, ingericht in koloniale stijl en van alle voorzieningen van deze tijd voorzien. Deze bijzondere locatie is te huur voor besloten bijeenkomsten en partijen tot ca. 100 gasten. Restaurant Tollius uit Amersfoort verzorgt op exclusieve basis de catering voor Prattenburg.  

Het Koetshuis is eveneens geschikt voor een zakelijke bijeenkomst met aansluitend een lunch of diner. In inspirerende en rustige omgeving met voldoende parkeergelegenheid voor 50 tot 60 auto’s. Ook voor een huwelijksceremonie met aansluitend een receptie en lunch of diner leent het Koetshuis zich uitermate goed.

Bruidsreportage

Het kasteel, het koetshuis en omliggende park zijn niet voor het publiek toegankelijk. Indien u het park rondom het kasteel wilt bezoeken als sprookjesachtig decor voor uw bruidsreportage, dan kunt u uw verzoek schriftelijk bij ons indienen. Als tegenprestatie wordt hiervoor een bijdrage gevraagd van € 150,00. Onder begeleiding van één van onze medewerkers kan voor dit bedrag 1,5 uur worden gefotografeerd. De bijdrage komt geheel ten goede komen aan de instandhouding van het landgoed.

Vraag een bijeenkomst, partij of bruidsreportage aan

Via onderstaand formulier kunt u uw wensen kenbaar maken omtrent het huren van het koetshuis, vergezeld van catering via Tollius. Ook is via dit formulier een bruidsreportage aan te vragen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op om uw wensen nader te bespreken.

Aanhef
Mevrouw
De heer
Versturen
Blijf op de hoogte

Eens per kwartaal verschijnt de digitale nieuwsbrief 'Prattenburg Brief'.  Interesse? Meldt u dan aan via het aanmeldformulier. 
Privacy verklaring

Ontvang de Prattenburg Brief
Aanmelden
Contact

Cuneraweg 420
3911 RW  Rhenen

info@prattenburg.nl
www.prattenburg.nl