Image00115 bewerkt

Activiteiten op het Landgoed

Jaarlijks organiseert de Stichting Vrienden van Landgoed Prattenburg een variëteit aan activiteiten op het Landgoed. Sommige van deze activiteiten keren jaarlijks terug, zoals de PrattenburgRun en de Natuurdag. Andere activiteiten, waaronder lezingen, zijn telkens nieuw en verrassend. De agenda voor 2024 is hieronder te bekijken. 

Activiteitenagenda 2024

De Stichting Vrienden van Landgoed Prattenburg heeft in 2024 de volgende evenementen in petto waaraan u kunt deelnemen:
* Exclusief voor ambassadeurs | 8 februari | Lezing door Carla Dik-Faber: Heel de aarde: zorg voor de natuur vanuit de Christelijke geloofstraditie”.
* 16 maart | NL Doet
* 20 mei | Dag van het Kasteel
* 14 september | Open monumentendag
* 12 oktober | PrattenburgRun
* 14 november | Natuurwerkdag

Open Monumentendag | 14 september 2024

Zaterdag 14 september doet landgoed Prattenburg weer mee aan de Open Monumentendag. Op deze dag verzorgen we speciale rondleidingen van 10.00 tot 12.30 uur langs de prachtige monumentale gebouwen op het parkdeel van het landgoed. Tijdens de rondleiding van +/- 50 min. kom je van alles te weten over de rijke historie van het landgoed!
 
Deelname is gratis. Toegang wordt alleen verleend na bevestiging van inschrijving. En een tip: wees er razendsnel bij want vol = vol! Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar info@vriendenvanprattenburg.nl met daarin de namen van de deelnemende personen en hun 06-nummers. We zullen de reservering bevestigen met een definitief tijdstip. Het kasteel is niet opengesteld.

Terugblik op de Dag van het Kasteel | 20 mei 2024 

Tijdens de Dag van het Kasteel op 20 mei hebben onze trouwe gidsen meer dan 100 mensen rondgeleid op het prachtige landgoed. Samen hebben we genoten van de mooie verhalen over het landgoed en van de prachtige flora en fauna op het park. Bekijk via Facebook of instagram een impressie van deze dag.

Blijf op de hoogte

Eens per kwartaal verschijnt de digitale nieuwsbrief van de Stichting Vrienden van Landgoed Prattenburg. Interesse? Meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier. 
Privacy verklaring

Ontvang de Prattenburg Nieuwsbrief
Contact

Cuneraweg 420
3911 RW  Rhenen

info@prattenburg.nl
www.prattenburg.nl